diumenge, 7 de maig del 2017

LA FAMÍLIA BÉLIER

FITXA TÈNICA
Resultado de imagen de la familia belier
Director: Enric Lontigau
Repartiment: Louane Emera, Karin Viard, François Damiens, Luca Gelberg, Roxane Duran
País: França
Any: 2014
Música: Eugueni Galparine, Sacha Galperine


La Família Bélier és una obra molt interessant i divertida. Barreja diferents gèneres, comèdia, musical, humor, un toc d'amor...

Tot comença quan la Paula Bélier, la protagonista, decideix fer cant. Els seus pares no ho accepten ja que tota la la família és sorda menys ella i no poden entendre que canti.
La Paula té moltes obligacions ja que es la intermediària de la granja on treballa tota la família, no és com una adolescent normal. La pel·lícula es basa en aquesta família i com la Paula aconsegueix fer realitat el seu somni, anar a estudiar cant a París.

Aquest film té moments de tot, quan la Paula li ve la regla i com els seus pares s'emocionen i l'avergonyeixen, quan podem observar com se sent estant a la pell d'una persona sorda...

És una obra excel·lent que t'ensenya molt: superació, humor, responsabilitat, diversió, com es pot estimar una família i com de difícil és no poder sentir.

M'agrada que la relació entre la Paula i en Gabriel no sigui l'eix principal de la història, que no sigui el més important.

Els actors i actrius la veritat és que ho fan perfecte. S'entén tot el que volen transmetre sense que es facin pesats. La protagonista ha de cantar i, en aquest àmbit, es supera. També ajuden molt les cançons ja que són les idònies.

Sincerament, recomano cent per cent aquest film, crec que tothom hauria de veure i gaudir d'aquesta pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada